Balance Trainer Orange – GymBeam

Marka: GymBeam

4,190.00 Ft

Fizetési módok

– Fizetés a futárnak

– Fizetés bankkártyával az interneten

Cikkszám: 32691 Kategória:
Opis
A Balance Pad praktikus edzőeszköz, amely javítja az egyensúlyt és a tartást, és erősíti az izmokat

A Balance Pad, más néven egyensúlypárna, egy praktikus edzéseszköz. Segítségével erősítheted az izomzatodat, és javíthatod a mozgáskoordinációt és a tartást. Használhatod edzésekhez és ülőpárnaként is, amelyet otthoni vagy irodai székedre rakhatsz. Domború alakja van, egyik oldalán pedig puha gumitüskék borítják, amelyek serkentik a vérkeringést, és masszázst nyújtanak egyes testrészek számára.

 

Ha egyensúlypárnán ülsz, azzal erősítheted a hasizmokat, valamint a gerincet stabilizáló izmokat (core izmok). Ennek nagy hasznát veheted, ha helyes testtartásra vágysz, vagy a hátfájdalommal akarsz leszámolni. Felületének köszönhetően a párna segít enyhíteni az izomfeszültséget, így nekitámaszkodhatsz, hogy ellazítsd a fáradt hátizmokat. Tulajdonságainak köszönhetően különösen nagy hasznát vehetik azok, akik ülőmunkát végeznek, és hosszú órákat töltenek el irodai székükben.

 

A Balance Padet rehabilitációs gyakorlatok során is használhatod, és gyakori hozzátartozója a fizioterapeuták irodájának. A párnán állhatsz, hogy fejleszd egyensúlyodat, valamint a boka és a térd stabilitását. Alkalmas emellett a törzs edzésére is, vagy a gerinc és a csuklóízület erősítésére. Hatékony társ lehet az ezeket a testrészeket ért sérülések utáni regeneráció során is. Az egyensúlypárna maximális terhelhetősége 120 kg.

A Balance Pad előnyei

  • praktikus edzéseszköz
  • egyensúlypárnaként is ismert
  • domború alakja van, és puha gumitüskékkel készült
  • ülőpárnaként is használható
  • segíti a helyes tartás kialakítását
  • alkalmas a has és a törzs izmainak erősítésére
  • segíti a mozgáskoordináció fejlesztését
  • erősíti az izmokat, és javítja az ízületek stabilitását
  • ülőmunkához ajánlott
  • maximális terhelhetősége 120 kg

 

A Balance Pad méretei

Méret   Átmérő 34 cm

Próbálta már a Balance Trainer Orange - GymBeam terméket? Oszd meg velünk és közösségünkkel tapasztalataidat, és írd meg véleményedet a Balance Trainer Orange - GymBeam-ról itt.

Ha bármilyen kérdésed van ezzel a termékkel kapcsolatban, kérdezz itt.

Fedezd fel a a legjobbak a Otthoni edzés kategóriájából kategóriában a legtöbb vásárlói véleményt kapott termékeket. Ne maradj le a a legjobbak a Fitness labdák kategóriájából kategória vagy a a legjobbak a Kellékek kategóriájából kategória leggyakrabban értékelt termékeiről.