Rose Eko jógaszőnyeg – Spokey

Marka: Spokey

10,990.00 Ft

Fizetési módok

– Fizetés a futárnak

– Fizetés bankkártyával az interneten

Cikkszám: 22158 Kategória:
Opis
A dudorokkal ellátott Rose Eko jógaszőnyeg remek választás koordinációs edzésekhez

A Rose Eko jógaszőnyeg feldobja jóga- és nyújtógyakorlataidat. Textúrált felszínén dudorok találhatóak, amik a láb, a hát és más testrészek masszírozását végzik, így javítva a vérkeringést. A szőnyeg alkalmas egyensúlyfejlesztő gyakorlatokhoz is, amik aktiválják az alsó végtagok és a törzs stabilitását biztosító izmokat és ínszalagokat. Ennek köszönhetően a szőnyeg tökéletes választás fizioterápiára, a mozgáskoordinációra fókuszáló gyakorlatokra és a sérülések kockázatának csökkentésére.

               

A Rose Eko jógaszőnyeg különleges anyagból készült, aminek 75%-a polietilén habszivacs (EVA), 25%-a pedig természetes nyersanyagokból (rizshéjból és bambuszból) származik. Ennek köszönhetően az anyag könnyű, strapabíró és kellemes tapintású. A szőnyegnek hatékony csúszásgátló tulajdonságai vannak, és könnyedén feltekerhető, így tárolása és szállítása is gyerekjáték.

               

A Rose Eko jógaszőnyeg előnyei

  • praktikus edzőeszköz
  • masszázsdudorokkal
  • polietilén habszivacsból (EVA) és természetes nyersanyagokból (rizshéjből és bambuszból) készült
  • OK biobased tanúsítvánnyal ellátva
  • csúszásmentes anyag
  • könnyen feltekerhető
  • jógázáshoz, nyújtáshoz és koordinációs edzésekhez ajánlott

               

Anyag

75 % EVA habszivacs, 25 % természetes nyersanyagok (rizshéj és bambusz).

            

Méretek

46x30x1,6 cm.

              

Karbantartási útmutató

Első használat előtt hagyd levegőzni a szőnyeget 2-3 napig. Enyhén nedves anyaggal, hideg vízzel és kevés folyékony mosószerrel tisztítsd. Kiterítve szárítsd. A napsugárzásnak való tartós kitettség hatására a szőnyeg elveszítheti színét, és sérülhet a szerkezete, így használhatatlanná válhat.

Próbálta már a Rose Eko jógaszőnyeg - Spokey terméket? Oszd meg velünk és közösségünkkel tapasztalataidat, és írd meg véleményedet a Rose Eko jógaszőnyeg - Spokey-ról itt.

Ha bármilyen kérdésed van ezzel a termékkel kapcsolatban, kérdezz itt.

Fedezd fel a a legjobbak a Otthoni edzés kategóriájából kategóriában a legtöbb vásárlói véleményt kapott termékeket. Ne maradj le a a legjobbak a Fitness szőnyegek kategóriájából kategória vagy a a legjobbak a Kellékek kategóriájából kategória leggyakrabban értékelt termékeiről.