Frank neoprén edző öv – GymBeam

Marka: GymBeam

3,590.00 Ft

Fizetési módok

– Fizetés a futárnak

– Fizetés bankkártyával az interneten

Cikkszám: 46742 Kategória:
Opis
Neoprén Frank edzőöv, mely tökéletesen alkalmazkodik a törzshöz

A Frank neoprén edzőöv, egy minőségi és nem bomló anyagból van körbevarrva. Úgy van megtervezve, hogy azon a részen, ahol a leginkább támasztja a hátat, szélesebb, és az oldalak felé haladva fokozatosan szűkül. Ez a formázás tökéletesen alkalmazkodik a törzshöz, és azon kívül, hogy támasztja a hátat, a mozgásnak is teret ad.  

 

A Frank öv nagyon könnyű, és ennek a könnyű súlynak és formának köszönhetően akár az egész edzés alatt lehet viselni, anélkül, hogy bármelyik edzés alatt le kellene venni. A Frank a paramétereivel teljes mértékben helyettesíti a klasszikus 4-es bőröveket és sandwich öveket, ráadásul a tépőzáras formájának köszönhetően egyre népszerűbbé válik, és manapság ezt a praktikus típusú övet a világ legjobb testépítői használják. 

  

 

A Frank fitnesz öv és az előnyei

  • könnyű
  • praktikus a becsatolása
  • nem függ az övön található lyukaktól
  • nem bomlik ki
  • szabad mozgásteret ad

 

 

Hogyan válasszuk ki az öv megfelelő nagyságát? 

Az öv összméretei:

Méret Szélesség (max.) Hosszúság XS 13 cm 80 cm S 13 cm 96 cm M 13 cm 108 cm L 13 cm 112 cm XL 13 cm 126 cm

Találja meg a táblázatban a derékbőségét:

XS S M L XL 69 - 86 cm 77 - 95 cm 87 - 105 cm 99 - 116 cm 104 - 121 cm

Próbálta már a Frank neoprén edző öv - GymBeam terméket? Oszd meg velünk és közösségünkkel tapasztalataidat, és írd meg véleményedet a Frank neoprén edző öv - GymBeam-ról itt.

Ha bármilyen kérdésed van ezzel a termékkel kapcsolatban, kérdezz itt.

Fedezd fel a a legjobbak a Kellékek edzéshez kategóriájából kategóriában a legtöbb vásárlói véleményt kapott termékeket. Ne maradj le a a legjobbak a Övek kategóriájából kategória vagy a a legjobbak a Kellékek kategóriájából kategória leggyakrabban értékelt termékeiről.