Fitness Belt Mint Green edzőöv – C.P. Sports

Marka: C.P. Sports

9,590.00 Ft

Fizetési módok

– Fizetés a futárnak

– Fizetés bankkártyával az interneten

Cikkszám: 36897 Kategória:
Opis
A Fitness Belt edzőövet olyan erősportolóknak tervezték, akik törzsizmaik stabilizálásával a biztonságos fejlődést célozzák meg

A Fitness Belt edzőöv egyetlen olyan erősportoló eszközei közül sem hiányozhat, aki törzsizmai stabilizálására törekszik, hogy biztonságon feszegethesse határait súlyemelés során. Extra erős tépőzáras rögzítéssel látták el, ami a legnagyobb erőhatások során sem lazul meg, és elég hosszú ahhoz, hogy testalkatodhoz igazíthasd, így nem kell amiatt aggódnod, hogy az öv túl nagy vagy túl kicsi rád. A termék másik nagy előnye a kiváló minőség. A strapabíró anyag felhasználása mellett belső béléssel is ellátták, ami az érzékeny pontokat védi, ezáltal az edzés ezzel az övvel hihetetlenül kényelmes. Segít tartani és stabilizálni a törzset, így biztosítja a biztonságot és a tartást, ami a nagy súlyok magabiztos emeléséhez szükséges, így hozzájárul a legjobb eredmények biztonságos eléréséhez.

               

A Fitness Belt edzőöv előnyei 

  • edzőöv erős tépőzáras rögzítéssel
  • nagymértékben állítható méret
  • az öv bélés nélküli szélessége 7 cm
  • az öv béléssel ellátott szélessége 13,5 cm
  • erős, mégis kényelmes anyagból
  • kellemes viselet
  • stabilizálja a törzset nagy súlyok emelésekor
  • férfiaknak és nőknek is ajánlott

               

Anyag

25 % nylon, 65 % polipropilén, 10 % poliészter

              

Mérettáblázat

MéretXSSM Derék kerülete 75-85 cm 80-90 cm 90-100 cm

              

Figyelmeztetés

A megfelelő méret megállapításához a derék kerületének megmérése szükséges a köldök magasságában.

Próbálta már a Fitness Belt Mint Green edzőöv – C.P. Sports terméket? Oszd meg velünk és közösségünkkel tapasztalataidat, és írd meg véleményedet a Fitness Belt Mint Green edzőöv – C.P. Sports-ról itt.

Ha bármilyen kérdésed van ezzel a termékkel kapcsolatban, kérdezz itt.

Fedezd fel a a legjobbak a Kellékek edzéshez kategóriájából kategóriában a legtöbb vásárlói véleményt kapott termékeket. Ne maradj le a a legjobbak a Övek kategóriájából kategória vagy a a legjobbak a Kellékek kategóriájából kategória leggyakrabban értékelt termékeiről.