Premium multifunkciós edzőöv – Chiba

Marka: Chiba

18,390.00 Ft

Fizetési módok

– Fizetés a futárnak

– Fizetés bankkártyával az interneten

Cikkszám: 93462 Kategória:
Opis
Premium multifunkciós edzőöv - többfunkciós öv edzéshez rozsdamentes acélból készült lánccal egyben az edzés intenzitásának növelése, valamint a gerinc és a törzs védelme érdekében

A Premium multifunkciós edzőöv egy egyedülálló, többfunkciós öv edzéshez, amelyet erős rozsdamentes acéllánc egészít ki. Ez szolgálja az edzés terhelésének növelését. Akár 100 kg súlyú súlyokat is rácsatolhatsz. Ugyanakkor ez a masszív fitnesz öv finom, puha töltettel a belsejében biztosítja a gering és a törzs stabilitását, rögzítését és védelmét, amikor nagy súlyokkal edzel. Eddz ezzel is, és lépj egy szintet feljebb az edzésedben! Az öv szélessége 16,5 cm.     

   

Mérettáblázat 

MéretMLXLXXL Derékbőség 74 - 94 cm 85 - 106 cm 95 - 115 cm 105 - 125 cm

Próbálta már a Premium multifunkciós edzőöv - Chiba terméket? Oszd meg velünk és közösségünkkel tapasztalataidat, és írd meg véleményedet a Premium multifunkciós edzőöv - Chiba-ról itt.

Ha bármilyen kérdésed van ezzel a termékkel kapcsolatban, kérdezz itt.

Fedezd fel a a legjobbak a Kellékek edzéshez kategóriájából kategóriában a legtöbb vásárlói véleményt kapott termékeket. Ne maradj le a a legjobbak a Övek kategóriájából kategória vagy a a legjobbak a Kellékek kategóriájából kategória leggyakrabban értékelt termékeiről.